Hallo, H2021-0265 Jitlee

Naam:
H2021-0265 Jitlee
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210340

Jitlee is een speciale kruising van Mechelse Herder met Shiba Inu. Hij werd geboren in juni 2020 en is dus nog een jonge hond.Jitlee is een onzekere hond die tijd nodig heeft een band op te bouwen. In het asiel had hij tijd nodig om te ontdooien maar heeft ondertussen wel al een band gevormd met z'n aandachtspersonen.- Wat heeft Jitlee te bieden?Hij kan een trouwe kameraad zijn. Hij biedt gezelschap voor iemand die veel thuis is. Hij is een partner voor lange wandelingen in de natuur. Indien u afgelegen woont zal Jitlee zonder twijfel een goede waker zijn!- Voor welke situatie is Jitlee geen geschikte hond?Hebt u kinderen, katten of andere huisdieren dan bent u niet de juiste persoon voor Jitlee.

Hebt u een uitgebreid sociaal leven en komen er veel mensen op bezoek, kiest u ook beter voor een andere adoptiehond.- De ideale thuis voor Jitlee?Liefst een persoon alleen (of een koppel zonder kinderen), die genoeg tijd heeft om zich met hem bezig te houden en waar hij ook een goed afgesloten tuin heeft om in rond te rennen. Deze jonge hond heeft nog veel sturing nodig, we zoeken dan ook iemand die fysiek en mentaal sterk genoeg is om hem verder te begeleiden op een positieve manier.Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze jonge man een kans geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0256

H2021-0265 Jitlee verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.