Hallo, Pusat

Naam:
Pusat
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210047

Pusat is de naam. Ik ben een Anatolische herder geboren op 01-03-2016. Ik kwam hier in de opvang aan met 4 soortgenoten na onze inbeslagname bij onze vorige eigenaar. De reden hiervoor was in de eerste plaats de erbarmelijke levensomstandigheden. Medisch gezien waren de meesten van ons er ook niet al te best aan toe. En daar stak ik in vergelijking met mijn soortgenoten torenhoog bovenuit. Je kan gerust zeggen dat ik zwaargewond was. Het gevolg van ongecontroleerd samenzitten met honden waar ik het niet mee kon vinden én zware nalatigheid van mijn vorige eigenaar. Medisch gezien ben ik er gelukkig weer helemaal bovenop. Dankzij de opvolging van mijn verzorgers en dierenarts is mijn lichaam volledig hersteld. Mijn gewicht (dat ook veel te laag was) is weer wat het moet zijn. Dus geen zorgen meer wat dat betreft.

Helaas heeft mijn verleden mentaal wat sporen achtergelaten. Mijn verzorgers hebben vernomen dat ik in mijn eerste levensjaren een speelse, sociale hond was. Dat gaan we terug moeten opbouwen. Op dit ogenblik heb ik tijd nodig om mensen te leren vertrouwen. Ook naar andere honden toe is het soms opletten. 

Ik ga nu vooral op zoek naar een nieuwe thuis waar ik de tijd en ruimte krijg om op mijn tempo dat vertrouwen weer op te bouwen. Waar ik rustig een band kan scheppen met (ervaren) baasjes. Kinderen zijn gezien mijn ontwikkeling momenteel geen optie. Er valt natuurlijk nog veel meer over mij te vertellen. Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Ga dan zo snel mogelijk naar het contactformulier op onze website en vul dat zo gedetailleerd en concreet mogelijk in (vink zeker aan dat je interesse hebt in adoptie). Mijn verzorgers nemen vervolgens verder contact me je op.

Pusat verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.