Hallo, Storm

Naam:
Storm
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20200211

Storm is een schitterende jonge Mechelse herder.

Hij kwam bij ons in het asiel doordat de baasjes door omstandigheden hem niet meer konden houden.Storm kreeg een heel klassieke opleiding IPO. Hij kent alle bevelen en werkt graag. 

Hier in het asiel gaan we met Storm om op een heel andere manier om. Het pad van "werken" werd helemaal verlaten. Storm gaat iedere dag wandelen met een aantal wandelaars die het ras kennen, en we werken meer op connectie in plaats van belonen en straffen.

Door deze nieuwe benadering ontpopt Storm zich tot een aangename hond die zich heel erg bind aan de vrijwilligers in het asiel. Hij is steeds te vinden voor een knuffel, bezoekers kunnen makkelijk tot aan zijn hok komen zonder dat hij teruggrijpt naar blaffen of grommen.Voor Storm zoeken we een baasje dat het ras kent en hem verder kan begeleiden in het hond zijn.

Door zijn verleden plaatsen we Storm niet bij kleine kinderen.Indien u zich kandidaat wil stellen, gelieve onze vragenlijst hier terug te vinden https://www.knuffelpootjes.be/adoptieformulier-honden/

 

Storm verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

REKKEM
Tel.: 0477/95.09.30
Email: info@knuffelpootjes.be
Site: www.knuffelpootjes.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.