Hallo, H2021-0325 Koeros

Naam:
H2021-0325 Koeros
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210446

Deze knappe man is Koeros, een kruising Mechelse Herder reu, geboren in april 2020.

Koeros is, zoals velen, een impulsaankoop. Als jonge hond kreeg hij al snel een leven alleen, buiten... Nu gaan we op zoek naar een thuis waar hij deel mag uitmaken van het gezin en hij veel activiteiten en aandacht mag ontvangen.Als we Koeros met een paar woorden moeten omschrijven dan horen deze zeker thuis in het rijtje: zeer energiek, onstuimig, speels, zot, aanhankelijk.Koeros houdt van speelgoed, leert graag trucjes voor beloningen en is op ieder moment van de dag wel te vinden voor een apporteerspelletje of een andere leuke activiteit. Rust vinden is soms moeilijk voor hem, we proberen hem met de hulp van bepaalde oefeningen hierbij te helpen. Ook wandelen is nog een werkpuntje. We gaan nu alvast aan de slag om hem te leren wandelen met een hulpstukje.- Wat heeft Koeros te bieden?Hij is het ideale maatje voor iemand die hem de nodige uitdagingen kan bieden (zowel fysiek als mentaal). Hij is erg lief en verstandig en bovendien ook erg mensgericht.- Voor welke situatie is Koeros geen geschikte hond?Voor gezinnen met jonge kinderen. Door zijn onstuimig karakter plaatsen we hem niet bij kinderen jonger dan 6 jaar, voor oudere kinderen kan hij een fijne kameraad zijn.- De ideale thuis voor Koeros?Mensen zonder kleine kinderen die op zoek zijn naar een energieke hond waar ze veel tijd mee willen doorbrengen. Een goed afgesloten tuin met een hoge omheining is een MUST, want Koeros heeft de neiging om op verkenning te gaan als hij de kans krijgt. Deze jonge hond heeft veel aandacht en begeleiding nodig, we zoeken dan ook een gezin waar hij op een positieve manier verder kan groeien en leren.Hij kan geplaatst worden in een thuis waar men geen andere dieren heeft of waar men al een grotere, volwassen teef heeft.Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze jonge knapperd een kans geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0325

H2021-0325 Koeros verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.