Hallo, H2020-0124 Robin

Naam:
H2020-0124 Robin
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Labrador Retriever
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210468

Deze knappe kruising Labrador reu is Robin. Robin werd in beslag genomen. Hij leefde niet in de meest hondvriendelijke omstandigheden! Nu is hij vrij voor adoptie en zoeken we de gepaste thuis voor deze lieve vriend. Zijn geboortedatum wordt geschat op januari 2012.Robin is een lieve en gezellige hond! Ondanks zijn leeftijd is hij nog actief en energiek. Hij wandelt fijn aan de leiband maar kan ook sterk zijn. Hierdoor leert hij ook met een hulpstukje wandelen. Hij geniet van een deugddoende wandeling maar door artrose best niet te ver. Op de speelweide snuffelt hij graag maar hij komt het allerliefst gewoon met je knuffelen! Daar geniet hij nog het allermeest van.Voor Robin zoeken we mensen die hem mee willen betrekken met het dagelijkse leven en waar hij veel aandacht krijgt. Het is een hele vriendelijke hond en zal zeker genieten om dicht bij zijn baasjes te leven. Robin heeft een vorm van bezittingsdrang. Dit is een aandachtspunt maar hij leerde vlot ruilen. Om die reden wordt hij niet geplaatst bij kinderen jonger dan 14 jaar.We plaatsen hem het liefst waar men een afgesloten tuin heeft.Robin kan geplaatst worden bij mensen die geen andere dieren hebben.

Dus ook bij katten of gevogelte plaatsen we Robin niet.Heb jij een plekje voor deze leuke jongen?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2020-0124

H2020-0124 Robin verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.