Hallo, POYRAZ

Naam:
POYRAZ
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912375

Poyraz werd in beslag genomen wegens een gebrek aan dierwelzijn. Zijn oren waren recentelijk gecoupeerd, hij lag op een betonnen vloer, had open wonden van ligplekken op zijn voor- en achterpoten en was veel te mager.

Deze man verdient een leven waar hij graag gezien wordt. Het minste dat hij verdient, is een goede verzorging. Om zijn leventje iets luxer te maken, zou Poyraz heel graag een tuin tot zijn beschikking hebben. Niets vindt hij fijner dan lekker rond te lopen in een tuin en te snuffelen.

Menselijk contact heeft hij niet veel gehad, maar we zien steeds meer en steeds vaker, dat Poyraz hiervan geniet. Hij zal zeker op termijn kunnen genieten van knuffels!

Het zou heel fijn zijn als Poyraz een warme mand krijgt in een warme plek. Aangezien hij nooit binnen heeft geleefd, zou een veranda een goede optie zijn hiervoor.

POYRAZ verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.