Hallo, Darco

Naam:
Darco
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
19042

Ik ben Darco , nog een jonge , lieve maar onzekere reu van 1 Juli 2018. Ik heb in mijn jonge leventje nog niet veel geluk gekend. Er werd naar mij eigenlijk niet omgekeken en heb dus heel weinig opvoeding meegekregen.

Ik ben een heel energiek hondje en weet zelf soms niet goed hiermee om te gaan, maar ik ben wel super lief en aanhankelijk naar mensen toe.

Daarom zoeken ze voor mij ook een baasje die veel tijd heeft en best ook met een tuin, zodat ik mij genoeg kan uitleven en mijn energiepeil naar beneden kan. Ik zoek een baasje die mij de beginselen kan aanleren en mij mentaal en fysiek kan uitdagen. Alsook mij tot rust kan brengen en mij de warmte en liefde kan geven die ik zo hard nodig heb.Ik word niet geplaatst met andere dieren en/of kinderen. Ik kan soms angstig reageren op dingen/situaties die ik niet ken. Ook hierin moet ik een beetje bijgestuurd worden maar waarschijnlijk betert dit vanzelf als ik een vast baasje heb en zelf meer zelfvertrouwen krijg. Ik zoek een baasje met de nodige ervaring. 

Darco verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.