Hallo, Narco --GERESERVEERD--

Naam:
Narco --GERESERVEERD--
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
19049

Hey daar,Ik ben Narco, een super gespierde jongen (met stamboom!) van 19 Augustus 2014. Ik ben afgestaan omdat mijn vorige baasjes niet genoeg tijd meer voor me hadden. 

Nu 'zit' en 'poot' ken ik , maar verder kan ik dus nog wel wat bijleren . Ik durf namelijk wel te trekken aan de lijn (mazter tuigje komt van pas!) en uitvallen naar andere honden , maar ik ben een meegaande gast en niemand is te oud om te leren hé . ;-) Mits de juiste training binnen een gezin, dat hier genoeg tijd en geduld voor kan vrijmaken, kan ik echt wel snel hierin verbeterd worden. 

Kinderen boven de 10 jaar zou wel mogelijk zijn, ik kan een enthousiaste , krachtige jongen zijn en ze moeten dus echt wel tegen een stevige stoot kunnen. Met andere dieren word ik niet geplaatst.

Narco --GERESERVEERD-- verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.