Hallo, Texas

Naam:
Texas
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Bulldog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1800029

Hallo ,

Ik ben Texas een lieve , speelse meid geboren op 12-12-2012. Gezien mijn leeftijd ben ik nog steeds gek van achter balletjes te crossen en trekspelletjes te spelen. Ik word wel snel moe, ik ben dan ook een bulldog en begin dan een beetje te knorren als een varkentje. In het begin trek ik even op wandeling , maar dit is puur van enthousiasme , dit stopt dan ook eens mijn enthousiasme wat gezakt is.

Ik word niet geplaatst met andere dieren maar een gezin met kinderen boven de 8 jaar moet wel lukken. Ik maak graag contact met de mensen alsook fysiek contact, een echt knuffelkont dus. Verder ken ik ook enkele commando's, ben ik zindelijk en was ik gewend van een werkdag alleen thuis te blijven (soms een paar minuutjes piepen). 

Texas verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.