Hallo, Keyla

Naam:
Keyla
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912377

Samen met de pups kwam Keyla als inbeslagname het asiel binnen. Haar eigenaar kon niet meer voor haar zorgen.

Laten we met de deur in huis vallen: Keyla houdt van activiteit. Ze is afkomstig uit een werklijn, waardoor hondensport, lange wandelingen en mentale uitdagingen hoog op haar lijstje staan. Dit betekent niet dat Keyla niet kan genieten van rust, integendeel: ze heeft voldoende rust nodig nadat ze actief bezig is geweest.

We hebben Keyla leren kennen als een pittige dame. Geduld is niet haar sterkste karaktereigenschap, leergierigheid en wilskracht zijn dit wel.

Keyla is hard op zoek naar actieve mensen, die ervan houden om haar nieuwe commando’s te leren, te gooien met ballen, snoepjes en speeltjes willen verstoppen, of graag actief bezig willen zijn op de hondenschool.

Voor mensen die bekend zijn met actieve honden is Keyla een ideaal maatje. Door haar leergierigheid kan Keyla nog ontzettend veel leren!

We zoeken een huis met een tuin, zonder kleine kinderen, liefst bij mensen die ervaring hebben met actieve herders.

Keyla verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.