Hallo, Rex

Naam:
Rex
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912399

Rex kwam meer dan 10 keer als zwerfdier het asiel binnen, totdat de dierenpolitie hem in beslag heeft genomen.

Rex heeft het merendeel van zijn leven doorgebracht in een ren. Soms mocht hij mee in huis.Rex is gelukkig heel vriendelijk naar iedereen die hij ziet. Van een gereserveerdheid die kenmerkend is voor de Duitse Herder is bij Rex niets te zien.

Rex kent de commando’s zit, maar wil heel graag meer leren. Hij vindt het leuk om te spelen en zoekt naar mensen die ook de tijd willen vrijmaken om dit met hem te doen. Het leven in een ren wil hij graag achter zich laten: Rex zou het fijn vinden om als gezinshond te mogen leven. Bal- en speurspellen, nieuwe commando’s en fijne wandelingen staan op zijn lijstje van activiteiten.

Gezien zijn vorige situatie is het fijn wanneer mensen een aparte ruimte hebben, zodat Rex een ruimte heeft om zich terug te trekken wanneer hij daar behoefte aan heeft.

Rex kan worden geplaatst bij grotere kinderen. Een huis met een tuin is noodzakelijk voor deze jongeman.

Rex verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.