Hallo, Arco (origineel:Darco)

Naam:
Arco (origineel:Darco)
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
12 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912431

Op een leeftijd waar de doorsnee hond geniet van een heerlijke, warme mand, fijne knuffels, een rustig zetelleven, werd Arco afgestaan aan het dierenasiel.

Deze senior-man heeft een turbulent leven achter zich en zoekt een plek waar hij mag genieten van rust, voorspelbaarheid en een beetje luxe. U leest het goed: Arco verdient een mand met een gouden randje, of in ieder geval een hele zachte mand.Door zijn verleden, vertrouwt hij mensen niet onmiddellijk. Wanneer we hem de tijd geven, en voldoende snoepjes, kan hij mensen leren vertrouwen. We hebben gemerkt dat Arco heel graag contact heeft met mensen die hij kent. Hij kan heel erg genieten van fysiek contact.

Ondanks zijn leeftijd vindt hij het ook fijn om te spelen. Een druk sociaal leven is voor Arco niet meer weggelegd, maar mensen die zelf genieten van rust, een fijne wandeling en zelf houden van knuffelen, zijn voor Arco de ideale kandidaten.

Arco maken we blij met een adoptie zonder andere dieren en kleinere kinderen.

Arco (origineel:Darco) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.