Hallo, Lina

Naam:
Lina
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelse Herder
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20200245

Dag lezer. Leuk om kennis te maken met jou. Ik ben Lina. Mijn vroegere baasjes zorgden niet zo goed voor mij, daarom ben ik naar het asiel gebracht.

Ik houd heel veel van de mensen die bij mij op bezoek komen. Ik zet altijd mijn beste beentje voor. Een knuffel en een wandeling maken mij dolgelukkig. Ik moet wel nog heel wat leren, want mijn vroegere baasjes vergaten dat.

Mensen zijn leuk, andere honden vind ik echter helemaal niet leuk. Ik wordt heel opgewonden van hen en ik maak hen dat dan ook heel duidelijk. Mijn begeleiders in het asiel denken dat ik wel nog kan leren dat andere honden niet bedreigend zijn.Wanneer je me beter wil leren kennen kan je dan het contactformulier  https://www.knuffelpootjes.be/adoptieformulier-honden/ invullen? De begeleiders nemen dan zeker contact op met jullie.

Lina verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

REKKEM
Tel.: 0477/95.09.30
Email: info@knuffelpootjes.be
Site: www.knuffelpootjes.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenasiel De Knuffelpootjes

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.