Hallo, Yumi

Naam:
Yumi
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201912444

Yumi en Yigido kwamen samen binnen als een inbeslagname. Vlaanderen Dierenwelzijn had de vorige eigenaar al vaker maatregelen opgelegd, maar er werd niet aan voldaan. Zodoende kwamen deze vriendelijke reuzen het asiel binnen.

Laten we met de deur in huis vallen: het zou heel fijn zijn wanneer Yumi en Yigido samen kunnen worden geadopteerd, maar we realiseren ons dat het niet gemakkelijk is om twee honden van dit formaat samen te herplaatsen. Meerdere gedragsobservaties wijzen uit dat ze ook apart kunnen worden geplaatst.Yumi is een hele vriendelijke dame, die zich graag laat aaien en hier ook heerlijk van geniet. Ze kan ook prima zelfstandig zijn, waar ze geniet van een tuin te hebben en rustig kan snuffelen. Speeltjes zijn onbekend en daar heeft Yumi ook geen behoefte aan, ze puzzelt liever, of maakt gebruik van een voederbal. Yumi is een stuk zelfstandiger dan Yigido. Binnenruimtes zijn voor zowel Yumi als Yigido onbekend, maar met name Yumi past zich snel aan.

Waar Yumi in huis rustig is, zien we dat ze graag gek doet in de tuin, zeker wanneer Yigido erbij is! Ze vindt het heerlijk om rondjes te rennen, Yigido uit te dagen om achter haar aan te rennen of om zichzelf helemaal verliezen in haar snuffelgedrag.

Yumi en Yigido kunnen samen worden herplaatst, maar ook apart. Andere dieren zijn geen mogelijkheid; een tuin is noodzakelijk. Grotere kinderen, die er geen problemen mee hebben om omver te worden gelopen door een ietwat enthousiaste, grote hond, zijn zeker een optie.

Yumi verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.