Hallo, Thor

Naam:
Thor
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Duitse Staande Hond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220062

Thor werd uit een donkere stal gehaald, helemaal achterin de tuin. Het was al even geleden dat Thor uit de stal was geweest: er werd niet gewandeld met Thor en ook in huis komen was geen optie. Sterker nog: op het moment dat Thor in beslag werd genomen, gaf de eigenaar al aan ‘Thor niet meer te willen’. Thor was in de ogen van zijn vorige eigenaar niet meer dan een object, waar hij in het asiel eindelijk weer ‘hond’ mocht zijn. Hij mocht zijn pootjes strekken, rondlopen in de speelweide en hij kreeg weer eens fysiek contact.

Deze man wordt in mei 7 jaar en zou graag de rest van zijn leven willen doorbrengen op een plaats waar hij wel graag gezien wordt, waar hij voldoende eten krijgt en waar hij goed verzorgd wordt.

In het asiel heeft Thor onmiddellijk laten zien wat hij goed kan: hoog springen. Hij vond het zo fijn om zijn poten eens te kunnen strekken, dat hij dit iets té enthousiast heeft gedaan. Belangrijk punt voor zijn nieuwe eigenaren is dus een voldoende hoge omheining.

Doordat Thor al die jaren in een stal heeft doorgebracht, zullen zijn nieuwe eigenaren rustig aan moeten doen. Fysiek contact vindt hij fijn, maar is ook vreemd. Het leven in huis is prettig, maar ook nog eng. Spelen lijkt hem wel een leuke activiteit, maar hij deinst nog terug van die vreemde voorwerpen. Een zindelijkheidstraining is voor Thor gewenst, evenals een huis met een tuin. Wandelen werd hem helaas altijd ontnomen.Deze vriendelijke man moet nog veel leren, maar hij wil ontzettend graag! Bij rustige, geduldige mensen die in het begin meer thuis zijn, zal hij veel stappen kunnen zetten. Liefst ook letterlijk, want het leven opnieuw doorbrengen in een stal, is geen optie meer. Een stabiele teef zou zeker een optie zijn.

Thor verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.