Hallo, Lasse UPDATE 2 april

Naam:
Lasse UPDATE 2 april
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1044

Reu (gecastreerd) - 08-07-2020Update 2 april:We zijn zo fier op LASSE (en ook een beetje op onszelf ;-) )!!!!! Hij maakt enorme vooruitgang, van een hond die altijd op zijn hoede was is hij nu een hond die graag KNUFFELT en met alle vrijwilligers graag op WANDELING gaat. Iedereen verteld dat het zo'n zaligheid is om met hem te gaan wandelen en ze komen dan steeds super ontspannen terug van wandeling. LASSE vindt zowel grote als kleine wandelingen leuk en vraagt nu ook om te spelen en te knuffelen.

En dit allemaal door hem wat structuur te geven, zodat hij nietmeer het gevoel heeft dat hij altijd waakzaam moet zijn. SUPER HOND!De benchtraining verloopt ook goed, hij kan nu een half uur in de bench zitten. Hij bijt zijn deken kapot (s nachts in de grote kennel) maar geen andere zaken.

We vermoeden dat Lasse wel altijd deze neiging zal blijven hebben bij het minste stress dus we raden de toekomstige adoptanten aan om verder te gaan met de benchtraining of een ruimte voor hem te voorzien waar hij in hun afwezigheid niets kan kapot maken. LASSE zal steeds een angstige-natuur hebben maar als je hem STRUCTUUR / VOORSPELBAARHEID bied voelt hij zich echt veel beter. Je kan op deze manier snel zijn vertrouwen winnen en een band opbouwen. Wij kennen nu de handvaten NOG BETER om jullie samen op weg te helpen.

ECHT EEN ZALIGE HOND!--------------------------------------------------------------------------------------------------

LASSE kwam bij ons na een afstand. LASSE is een angstige hond en de familie kon door hun veranderde omstandigheden nietmeer omgaan met zijn angsten. Hij bijt regelmatig dingen stuk als hij alleen is en dit zorgde voor spanning.LASSE heeft in 2 weken bij ons al enorm veel vooruitgang geboekt. We gaan zeer gestructureerd met hem om en dan bloeit hij echt open. We zijn ook opnieuw gestart met bench training. (Vroeger kon hij 3 uur probleemloos in de bench blijven maar door een, onbekend, voorval was hij ook angstig in de bench geworden). We zoeken iemand die zeker de eerste tijd thuis is met LASSE en de bench training rustig kan verderzetten. Zodat hij niets in de woning kapot bijt als hij angstig wordt alleen thuis.

LASSE zal steeds een angstige-natuur hebben maar als je hem STRUCTUUR / VOORSPELBAARHEID bied voelt hij zich echt veel beter wat hem ook voorspelbaar maakt. Je kan op deze manier snel zijn vertrouwen winnen en een band opbouwen. Wij kennen nu de handvaten om jullie samen op weg te helpen.Loopt mooi aan de leiband en kent de basis-commando's. Bijt leiband kapot bij lang stilstaan op wandeling.

Zeer beloonbaar met voeding.

Graaft graag putten.

Niet met andere honden, katten enz. Niet met kinderen. (Dit om, zeker in het begin, rust en structuur te hebben)MEER FOTO'S OP ONZE FACEBOOK-PAGINAWil je LASSE een gouden mandje geven? Bel 09 282 70 55 of mail asiel@hetzilverenmandje.be.

ONTMOETINGEN ENKEL OP AFSPRAAK.

Lasse UPDATE 2 april verblijft momenteel in:

locatie

Het Zilveren Mandje

LOKEREN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Het Zilveren Mandje

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.