Hallo, Rex

Naam:
Rex
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
3

Goeiedag allemaal, mijn naam is Rex. Ik ben een fiere Duitse Scheper, geboren op 28/08/2015. Een jonge kerel dus, op zoek naar zijn droomthuis. Ik ben in het asiel beland omdat mijn vorige baasjes mij moeilijk konden geven wat ik nodig had, waardoor ik enorm veel stress opbouwde. Daardoor was ik niet altijd even handelbaar, had moeilijkheden om op gewicht te blijven,… Ik voelde mij gewoon niet goed in mijn vel.Maar nu ben ik aan het uitkijken naar mijn droompaleis. Het belangrijkste aan dit paleis zal de tuin zijn. Ik kan pas echt mezelf zijn als ik ruimte heb en in de buitenlucht kan vertoeven. Niet dat ik niet binnen kan leven, maar daar krijg ik het al snel benauwd. Daarom staat een tuin dus bovenaan mijn verlanglijstje. Die moet uiteraard goed omheind zijn. Ik val nogal groot uit (dankzij mijn lange stelten) waardoor mijn toekomstige baasjes de gepaste infrastructuur moeten voorzien.

Het volgende punt op mijn verlanglijst is aandacht. Ik wil bezig zijn met iemand. Of het nu spelen en actie in de tuin is, of een goede wandeling. Hier ben ik ook zo graag bezig met mijn verzorgers. Het is niet de bedoeling dat ik mijn dagen alleen in de tuin slijt ‘om te waken’. Nee nee, de lat ligt hoger ;-)

En als laatste puntje moet mijn gezondheid wat opgevolgd worden. Er is zeker niets mis met mij, maar wegens mijn stressgevoelig karakter is mijn gewicht een aandachtspunt. De juiste voeding zal dus zeker van belang zijn.Wil je graag meer info over mij en denk je dat jij mijn perfecte nieuwe baasje kan zijn? Stuur mij dan zo snel mogelijk een mail via info@dierenasiel-tienen.be of vul even het contactformulier in op www.dierenasiel-tienen.be/contacteer-ons/.

Rex verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Tienen

TIENEN
Tel.: 0497 26 72 68
Email: info@dierenasiel-tienen.be
Site: dierenasiel-tienen.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Tienen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.