Hallo, Storm

Naam:
Storm
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
5 jaar
Ras:
Shiba
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
202210

Kenmerken: 

Andere honden: nee

Katten: nee

Kinderen: nee

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: jaDag iedereen,

Dit is Storm, zoals jullie kunnen zien een Shiba Inu! Deze jongen houdt van rust in huis. Drukte geeft hem teveel stress en dan wordt hij onzeker. Zoals sommigen onder jullie weten, drukken Shiba’s hun gevoelens nogal eens uit met hun tanden.

Een baas met ervaring kan meestal de signalen op voorhand lezen, kinderen doorgaans niet. Bijgevolg wordt Storm niet bij kinderen geplaatst. Met andere honden honden loopt het soms wel, soms niet lekker. We geloven daarom dat het beter is dat Storm naar een thuis verhuist waar hij in alle rust tot zichzelf kan komen.

We zoeken dus vooral een thuis waar Storm alle aandacht kan krijgen. Geen kinderen (ook geen toekomstige) en geen andere viervoeters is een vereiste.

Contacteer ons voor meer info over Storm via deze link https://www.helpingdogs.be/storm/

Storm verblijft momenteel in:

locatie

Helping Dogs Vzw

TIELT
Tel.: 0483 01 98 30
Email: info@helpingdogs.be
Site: www.helpingdogs.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Helping Dogs Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.