Hallo, H2021-0181 Caro

Naam:
H2021-0181 Caro
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210225

Caro is een kleinere Cane corso teef, geboren in augustus 2020. Ze kwam bij ons terecht na een massale inbeslagname. Ze heeft maanden nodig gehad om een beetje gesocialiseerd te worden en begint nu aan haar zoektocht naar een warme thuis.Caro is nog een jonge hond. Helaas kende ze niets van socialisatie en werd ze aan haar lot overgelaten. Hierdoor had ze enorm veel bang toen ze bij ons aankwam. Stap voor stap verbeterde dit en nu kan ze aangelijnd uit haar hok gehaald worden om de wereld stap voor stap te verkennen.Caro is een bange hond die tijd nodig heeft een band op te bouwen. Dit zal na adoptie zeker nog geduldig opgebouwd moeten worden. We denken dat een grote, stabiele, sociale reu haar hiermee kan helpen. Ze lijkt zeker goed van inborst en toonde geen enkele keer agressie naar haar aandachtspersonen.- Wat heeft Caro te bieden?Momenteel alvast gezelschap. Ze zoekt eigenlijk geduldige mensen die geen verwachtingen hebben. Wandelen begint ze nu stilletjesaan te doen, maar dit zal zeker niets voor haar zijn in drukke gebieden.- Voor welke situatie is Caro geen geschikte hond?Hebt u kinderen, een teef of een kleine hond dan bent u niet de juiste persoon voor Caro.

Hebt u een uitgebreid sociaal leven en komen er veel mensen op bezoek, kiest u ook beter voor een andere adoptiehond.- De ideale thuis voor Caro?Liefst mensen zonder kinderen (-16j), die genoeg tijd hebben om zich met haar bezig te houden en waar ze ook een goed afgesloten tuin heeft om in rond te rennen. Deze jonge hond heeft nog veel sturing nodig, we zoeken dan ook iemand die mentaal sterk genoeg is om haar verder te begeleiden op een positieve manier.

Caro kan gematched worden met een stabiele reu. Deze zou zelfs wat steun kunnen bieden. Naar katten reageert ze bij ons niet. We vermoeden dat ze ook bij katten geplaatst kan worden mits een goede begeleiding in het begin.Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze meid een kans geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0181

H2021-0181 Caro verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.