Hallo, H2021-0166 Basco

Naam:
H2021-0166 Basco
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210617

Deze knappe kerel is Basco. Basco is een Cane Corso reu, geboren in januari 2021. Basco kwam na een grote inbeslagname bij ons terecht. Hij was toen nog een kleine puber. Hij geraakte vlot geplaatst maar z'n baasje is helaas ziek geworden. Hierdoor gaan we op zoek naar een nieuwe thuis voor Basco!Basco is een lieve, stevige en energieke kerel. Hij kreeg een goede opvoeding en is een vriendelijke jongen. Hij is een beetje onzeker bij mensen of dingen die hij niet kent maar hij is snel te overtuigen. Hij staat ook stevig op z'n pootjes. Hierdoor kan hij stevig uit de hoek komen aan de leiband. We zijn hem nu aan't trainen met een hulpstukje (Gentle leader) zodat het wandelen voor iedereen aangenamer wordt. Spelen is ook een hit!Basco leefde mee in huis en is zindelijk. Hij vond z’n rust in de bench. Hij leert graag nieuwe dingen bij voor een lekker snoepje. Denk er wel aan dat Basco af en toe ook lekker kan kwijlen. Een doekje in de buurt lost dit snel even op!Hij leefde nooit samen met kinderen. Hij kan nogal lomp uit de hoek komen en staat heel stevig op z'n poten. Daarom plaatsen we hem niet bij kinderen onder de 12 jaar.Basco kan prima geplaatst worden in een thuis zonder andere hond. Hij kan eventueel ook gematched worden met een volwassen, grotere teef (+3j). Dit kan na een matching in ons asiel.Hoe hij op katten reageert is niet gekend.Ben jij de geschikte kandidaat om Basco een thuis te geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0166

H2021-0166 Basco verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.