Hallo, Gypsie

Naam:
Gypsie
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Franse Bulldog
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20190085

VOOR ALLE INFORMATIE OVER GYPSIE, CONTACTEER ALTIJD ONZE HONDENVERANTWOORDELIJKE OP 0492/041471   

GEEN MAILS !!!NIET LANGSKOMEN OP HET ASIEL IN WESTERLO : ONZE HONDEN BEVINDEN ZICH OP EEN ANDERE LOCATIE !!!Ik ben Gypsie, een Franse bulldog reu van 9 jaar.

Ik werd afgestaan omdat ik niet kon opschieten met de kat des huizes. Bijgevolg wordt ik niet geplaatst bij kattebeesten.

Ook niet bij kleine kinderen omdat ik alle aandacht van mijn baasjes  voor mezelf opeis.

Ik ben dus heel aanhankelijk en vraag veel aandacht maar ik ben wel ontzettend lief hoor..

Ik eet speciale voeding omdat ik een gevoelige maag heb. Verder ben ik allergisch aan een bepaalde huisstofmijt. Mijn nieuwe baasjes krijgen een document mee dat vermeldt waarop ik allemaal ben getest zodat zij hier goed rekening mee kunnen houden.

Ik zoek dus een baasje dat graag en met heel veel liefde voor mij zorgt, liefst met een afgemaakt tuintje om nog in te ravotten.

Gypsie verblijft momenteel in:

locatie

Unco Jerry Kempen

WESTERLO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Unco Jerry Kempen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.