Hallo, Kintaro

Naam:
Kintaro
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Amerikaanse Akita
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
202221

Kenmerken:

Andere honden:
neen

Katten: neen

Kinderen: neen

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: jaHoi iedereen,

Maak kennis met Kintaro. Deze kloeke verschijning is een Akita. Akita’s hebben een apart karakter. Laat ons zeggen dat ze koppig kunnen zijn. Onze vriend hier is niet anders. Kintaro is nogal op zichzelf. Hij neemt graag de leiding en laat dat ook merken. Zo bewaakt hij zijn voer en deelt hij niet graag met andere honden, katten of kleine mensen.

Met andere honden wil het momenteel dus niet lukken. We sluiten het niet uit in de toekomst maar we plaatsen Kintaro niet in een thuis met andere honden (of andere huisdieren).

We horen graag van je als je stevig in je schoenen staat en als je Kintaro een consequente opvoeding kan bieden met zachte hand.

Contacteer ons voor meer info over Kintaro via deze link: https://www.helpingdogs.be/kintaro/

Kintaro verblijft momenteel in:

locatie

Helping Dogs Vzw

TIELT
Tel.: 0483 01 98 30
Email: info@helpingdogs.be
Site: www.helpingdogs.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Helping Dogs Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.