Hallo, Tia

Naam:
Tia
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Japanse Akita
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220227

Tia zat in een vies huis, was véél te mager en had een vieze vacht. Om die reden werd ze in beslag genomen en zo kwam ze in het asiel terecht.

Deze jongedame zit vol levensvreugde en is hartstikke vriendelijk naar de mensen die ze hier ziet. Het is wel duidelijk dat ze niet veel heeft gezien in haar leven: in de auto zit ze niet graag en bij de trimsalon was ze in paniek. Speeltjes lijkt ze ook niet te kennen, maar haar neus werkt prima! Haar oren daarentegen werken zoals we mogen verwachten van de Akita: wanneer ze er zin in heeft, zal ze zeker luisteren.

Tia vindt het leuk om iets samen met mensen te doen: speurspelletjes, knuffelen of gewoon lekker rondlopen in de tuin. Ze daagt heel graag uit om te spelen.Deze vriendelijke dame heeft nog verdere sturing nodig om zich volledig aan te kunnen passen als de huishond, waarbij mensen met momenten geduld nodig hebben. Ze doet het graag op haar manier, op haar tempo. Iets dat wij heel erg kunnen waarderen in haar.

Voor Tia zoeken we mensen die kennis hebben van de Akita en die beschikken over een huis met een tuin. Andere honden zijn voor Tia geen mogelijkheid; grotere kinderen zijn wel een mogelijkheid!

Tia verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.