Hallo, Zara ( & Hachiko)

Naam:
Zara ( & Hachiko)
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Siberische Husky
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20211838

Oudjes Zara & Hachiko!



Zara werd in het verleden geadopteerd bij ons en kreeg er na een poosje een vriendje Hachicko bij.



Zara is een speelse gekke spring inhe t veld die met alles en iedereen vriendjes is. Hachicko is in het begin wat een brompot maar is op zich ook erg lief.



Beiden kunnen met kinderen, maar niet met katten. Zara kan met andere honden maar Hachicko heeft zijn tijd nodig anderen ok te vinden.



Ze leefden mee in huis, zijn prima zindelijk en sloopten niets.



Het is door steeds erger wordende allergie van de kindjes dat de honden spijtig genoeg niet konden blijven in hun woonst.



Hopelijk mogen ze nog een warm mandje vinden en het liefst samen natuurlijk! Een tuin en hoge omheining (2m) is wel een must.



Bij interesse mag er gemaild worden naar sofie@vzwdiereninnood.be met een duidelijk beschrijf vd thuissituatie en motivatie waarom deze lieverds bij u zouden kunnen passen!

Zara ( & Hachiko) verblijft momenteel in:

locatie

Dieren in Nood Vzw

OPHOVEN
Tel.: 078/250 600
Email: sofie@vzwdiereninnood.be
Site: check onze fb pagina!
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dieren in Nood Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.