Hallo, Bink

Naam:
Bink
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
American Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1700010

Helabakes ,Ik ben Bink en ik ben een flinke reu van 2015. Ik ben een vrolijke en actieve jongen(kruising stafford) . Ik heb wel een consequent baasje nodig, omwille van mijn enthousiasme soms.

Andere diertjes heb ik niet zo graag in mijn buurt, dus liever een gezin waar ik het enige knuffelbeestje ben in huis. Met kinderen boven 12 jaar zou misschien wel kunnen lukken, jongere kindjes daar ben ik een beetje te hevig voor.

Wandelen aan de lijn lukt zeker goed, enkel als ik enthousiast iets wil ontdekken , dan ga ik wat trekken . Maar verder wandel ik rustig mee en snuffel ik graag wat rond .

Pootje geven en zit , de basiscommando's , die ken ik... en mijn lieve , zachte , dromerige blik... Hoe kan je daar niet voor smelten?

Heb jij een gouden mandje voor mij en wil jij die geweldige blik ontdekken?

Bink verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.