Hallo, H2021-0182 Jules

Naam:
H2021-0182 Jules
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Cane Corso Italiano
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210226

Jules is een Cane corso reu, geboren in februari 2020. Hij kwam enkele maanden geleden bij ons terecht na een massale inbeslagname. Hij heeft tijd nodig gehad om een beetje gesocialiseerd te worden en begint nu aan zijn zoektocht naar een warme thuis.Jules is nog een jonge hond. Helaas kende hij niets van socialisatie en werd hij aan zijn lot overgelaten. Hierdoor had hij enorm veel bang toen hij bij ons aankwam. Stap voor stap verbeterde dit en nu kan hij aangelijnd uit zijn hok gehaald worden om de wereld stap voor stap te verkennen. We kunnen ondertussen korte wandelingen doen, snuffelspelletjes, benchtraining,... Hij kent 'zit' en 'liggen' en herkent zijn mensen meteen. Hij reageert ook ok naar andere mensen. Er schuilt geen agressie in Jules.Jules is een bange hond die tijd nodig heeft een band op te bouwen. Dit zal na adoptie zeker nog geduldig opgebouwd moeten worden. We denken dat een grotere, stabiele, sociale teef hem hiermee kan helpen. Hij is zeker goed van inborst en toonde geen enkele keer agressie naar zijn aandachtspersonen.- Wat heeft Jules te bieden?Momenteel alvast gezelschap. Hij zoekt eigenlijk geduldige mensen die geen verwachtingen hebben. Wandelen lukt al stilletjes aan, maar dit zal zeker nog niet direct iets voor hem zijn in drukke gebieden. Hij trekt niet aan de leiband.- Voor welke situatie is Jules geen geschikte hond?Hebt u kinderen of een reu dan bent u niet de juiste persoon voor Jules.

Hebt u een uitgebreid sociaal leven en komen er heel veel mensen op bezoek, kiest u ook beter voor een andere adoptiehond.- De ideale thuis voor Jules?Liefst mensen zonder kinderen (-16j), die genoeg tijd hebben om zich met hem bezig te houden en waar hij ook een goed afgesloten tuin heeft om in rond te rennen. Deze jonge hond heeft nog veel sturing nodig, we zoeken dan ook iemand die mentaal sterk genoeg is om hem verder te begeleiden op een positieve manier.Jules kan gematched worden met een stabiele teef. Deze zou zelfs wat steun kunnen bieden. We vermoeden dat hij ook bij katten geplaatst kan worden mits een goede begeleiding in het begin.Herkent u zichzelf in dit profiel en wilt u deze man een kans geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0182

H2021-0182 Jules verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.