Hallo, H2021-0375 Charel

Naam:
H2021-0375 Charel
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
6 jaar
Ras:
Fox Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
120210469

Deze lieverd is Charel. Charel is een kruising Boerenfox reu, geboren in april 2016. Hij kwam bij ons terecht omdat men niet voor hem kon zorgen.Charel is een super lieve hond. In het asiel werd snel duidelijk dat er iets niet pluis was. Na opvolging werd er suikerziekte vastgesteld. In zijn pleeggezin konden we zijn situatie goed opvolgen. Hij moet 2 spuiten per dag krijgen en laat dit heel goed toe. Dit zal levenslang zijn. Zijn bloed moet ook op regelmatige tijdstippen gecontroleerd worden. Dierenartsbezoekjes kent hij en gaan vlot.

Hij moet ook speciaal voer krijgen.

Daarnaast heeft hij ook af en toe een epilepsie aanval. Deze zijn kort en hij heeft er nadien voorlopig geen last van.Charel is heel aanhankelijk. Hij is vriendelijk met andere dieren (katten is onbekend) en kan ook goed opschieten met mensen. Kinderen zijn ook geen probleem. Hij geniet van het leven en zoekt een thuis waar hij verder mag genieten.Hij heeft wel nood aan een tuin(tje). Zo kan hij geregeld z'n plasje doen en genieten van het zonnetje.Ben jij de geschikte kandidaat om lieve Charel een thuis te geven?

Dan vragen we je een vragenlijst in te vullen (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/adoptieprocedure-honden) en deze te mailen naar vragenlijst@dierenasielsinttruiden.beH2021-0375

H2021-0375 Charel verblijft momenteel in:

locatie

Vzw Dierenvrienden St-Truiden

SINT-TRUIDEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Vzw Dierenvrienden St-Truiden

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.