Hallo, Diva

Naam:
Diva
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20190083

VOOR ALLE INFORMATIE OVER DIVA - CONTACTEER ALTIJD ONZE HONDENVERANTWOORDELIJKE OP 0492/041471 

GEEN MAILS AUB !!!NIET LANGSKOMEN OP HET ASIEL IN WESTERLO : ONZE HONDEN BEVINDEN ZICH OP EEN ANDERE LOCATIE !!!Update: Diva werd geadopteerd en weer teruggebracht wegens problemen met de kat des huizes. We plaatsen haar dus niet bij katten.Ik ben Diva, een gesteriliseerd teefje afkomstig uit Roemenië. Ik ben een kruising van verschillende rassen en ongeveer 2 jaar oud.

In die 2 jaar heb ik al veel meegemaakt, waardoor ik een rugzakje meedraag.

Ik heb wel enkele eisen want ik ben niet voor niets een Diva.

Ik kan om met honden en poezen maar ze mogen niet te actief zijn of te dominant. Kleine kinderen zijn dus ook een NO GO.

Alleen thuisblijven is heel moeilijk voor mij. Ik heb problemen om mensen te vertrouwen, in het begin ben ik afstandelijk en moet ik hard wennen aan de mensen die om mij geven.

Ik ga heel graag wandelen en zit graag in de tuin maar die moet goed omheind zijn want als ik een klein gaatje vind of ergens omhoog kan, dan ga ik op pad.

Als je mijn vertrouwen gewonnen hebt, geef ik je wel onvoorwaardelijke liefde en vriendschap terug!

Wie kan mij een for ever mandje geven?

Diva verblijft momenteel in:

locatie

Unco Jerry Kempen

WESTERLO
dierenasiel Bekijk alle dieren van Unco Jerry Kempen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.