Hallo, Turbo

Naam:
Turbo
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Schotse Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910378

Een snelle naam voor een pittige vent. Turbo is een Schotse Terriër van 2011, die in verband met een verhuis naar het asiel werd gebracht.Turbo had in het begin tijd nodig. Hij moest even wennen aan al die mensen, de drukte van het asielleven en al die mensen die op allerlei manieren contact wilde maken met hem. Turbo is namelijk wat meer een eenkennige hond, die -eenmaal hij zijn nieuwe mensen goed kent- een enorme knuffelkont is.

Turbo is bereid te onderhandelen om zijn speeltjes af te geven. Speuren en nieuwe commando’s leren vindt hij fantastisch. Dit is voor Turbo ook dé manier om zijn vertrouwen te winnen.

Voor mensen zonder kinderen en andere dieren, zal Turbo het ideale maatje worden! Een huis met een tuin is noodzakelijk voor Turbo.

Turbo verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.