Hallo, James - VOLDOENDE KANDIDATEN

Naam:
James - VOLDOENDE KANDIDATEN
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
11 jaar
Ras:
Jack Russell Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
1900706

James is een Jack Russel reutje van 11 jaar, hij werd afgelopen weekend binnengebracht. Zijn baasje zou naar het ziekenhuis moeten en had aan de buurvrouw gezegd dat ze James mocht wegbrengen om 'een spuitje te laten geven'. Gelukkig heeft de buurvrouw en huisarts dit niet laten doen en kwamen hem bij ons brengen. Helaas hebben we echter weinig informatie meegekregen... 

James verblijft nu sinds enkele dagen bij ons op bureau en heeft zich laten zien als een erg leuk hondje, welke duidelijk wat liefde heeft gemist de laatste tijd. In het begin was hij wat afstandelijk, maar ondertussen maakt hij al meer contact en als hij zijn leibandje ziet begint hij direct te huppelen om een wandelingetje te kunnen doen. Bij binnenkomst zagen we dat hij wat last had van z'n achterpootje, we zien hiervoor medicatie gestart en het is al een wereld van verschil. Mogelijks moet dit ter ondersteuning van zijn gewrichten blijvend gegeven worden. James is al een ouder manneke, maar zeker nog niet afgeschreven. Hij is echt sociaal naar alles en iedereen. Hij zat reeds met een ander, rustig hondje op bureau zonder problemen en ook met kinderen gaat het goed. Uiteraard wel belangrijk dat deze wat ervaring en respect hebben tov een ouder hondje. Hij is erg rustig en benieuwd naar iedereen die binnenkomt. We hebben hem ook getest met katten, maar hij lijkt er vooral wat bang van te zijn... Mogelijks kan dit met wat begeleiding ook zeker wel lukken! 's Nachts verblijft hij gewoon los op onze bureau, bijt hierbij niets stuk en is zindelijk! 

Kortom, een geweldig, braaf, ouder hondje welke heel wat harten steelt!

 

James - VOLDOENDE KANDIDATEN verblijft momenteel in:

locatie

Dierenbescherming Mechelen

MECHELEN
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenbescherming Mechelen

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.