Hallo, Aslan

Naam:
Aslan
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201910486

Deze grote, sterke beer is afgestaan wegens geluidsoverlast. Hij leefde in een klein volkstuintje, niet bepaald de beste plek voor een Turkse herder… In het asiel kennen we hem als een zelfzekere en aanhankelijke hond. Hij dopt zijn eigen boontjes, maar heeft daarbij best veel aandacht voor zijn begeleider. Aslan is graag bij de mens en een enorme knuffelkont. Voor een Turkse Herder heeft hij absoluut een will to please.

Hij is niet gewend aan het leven binnenshuis, hier is dus best nog wat werk aan de winkel. Aslan is heel nieuwsgierig en kan nog veel leren op zijn tweejarige leeftijd.We zoeken voor Aslan een gezin zonder andere dieren. Kinderen kunnen vanaf 14 jaar. Een tuin met omheining van min. 2m is een vereiste!

Aslan verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.