Hallo, Max

Naam:
Max
Geslacht:
Reu
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220359

Op 6 maart van dit jaar zijn er pups geboren. De pups zijn tot 12 weken opgegroeid bij de vorige eigenaar. Sindsdien verblijven ze in een opvanggezin, waar er hard wordt gewerkt aan zindelijkheid, wandelen aan de riem, socialiseren met andere dieren en mensen.

De zusjes en het broertje van Max hebben reeds een nieuwe thuis gevonden. Max is nog op zoek naar een nieuwe plek. We weten van zijn nestgenoten dat ze zich goed aanpassen, maar dat ze veel nood hebben aan actieve mensen, die veel met hen bezig willen zijn.We weten van Max dat hij bijna helemaal zindelijk is, graag wil leren en actief is. Het leven is huis is hem volledig bekend, al is het alleen blijven nog een punt van aandacht. Om die reden zoeken we voor Max mensen die, zeker in het begin, meer thuis zijn.

Max heeft leren wandelen aan de riem, al zal de training rondom fietsers en auto’s verder moeten worden gezet.Voor Max zoeken we naar mensen die een huis met een tuin hebben, bij mensen die ervaring hebben met herders. Max zou bij een stabiel teefje kunnen worden geplaatst.*Wij werken uitsluitend op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen om de dieren te bezichtigen.

Max verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.