Hallo, Bessie

Naam:
Bessie
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Border Collie
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220493

BessieBessie werd in beslag genomen omdat ze niet de verzorging kreeg die ze verdient.Goed geaard is goud waardBessie loopt meestal met haar neus tegen de grond. Letterlijk, wanneer ze bezig is aan een intensieve snuffelsessie. Maar ook figuurlijk, want ze lijkt een beetje geobsedeerd door de grond. Soms is ze zo gefocust op de schaduwen en de vloer, dat ze alles rond haar vergeet. Misschien is dat wel het grote geheim voor een mindful leven? Draaide niet alles rond aarding?

Door haar te adopteren met opvolging met een gedragstherapeut, kan er een behandelplan op maat worden opgesteld voor Bessie.Een beetje andersMisschien merk je dat Bessie niet reageert als je haar roept. Dat is niet omdat ze niet geïnteresseerd in je is (integendeel, zij houdt enorm van aandacht!), maar simpelweg omdat ze je niet hoort. Bessie is namelijk doof. Maar dat weerhoudt de enthousiaste border collie niet om beste maatjes met je te worden. Liefde en vriendschap zijn universele talen, toch?BessieRas: border collieLeeftijd: 1 jaar en 7 maandenKarakter: vriendelijk, speelsAandachtspuntjes: Bessie is doof. Let er dus op dat je haar altijd zichtbaar benadert, anders doe je haar schrikken.Andere dieren: Helaas is Bessie na een adoptie teruggekomen omdat ze niet goed reageerde op de andere hond. Bessie wordt niet bij andere dieren geplaatst.Kleine kinderen: nee, grotere kinderen okéExtra vereisten: Een fijne tuin om heerlijk in te spelenGeef jij deze lieve border collie de aandacht en liefde die ze verdient?Wil je haar graag leren kennen? Stuur dan snel een mailtje naar info@dierenasielgenk.be

Bessie verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.