Hallo, Vinny

Naam:
Vinny
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220064

Beste kandidaat adoptant, als u interesse heeft lees dan aub eerst de info door en stuur dan gemotiveerde mail met woon-werk-gezinsbeschrijving en bijkomende vragen naar dierenasiel.knokke-heist.be@veolia.com Adopties kunnen enkel in België.Amerikaanse Stafford

Geboren 25-07-2021

Kan bij kinderen: beter niet bij hele jonge kindjes

Kan bij honden: nee

Kan bij katten: nee

Kan alleen zijn: ja

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan in de auto: ja

Afstand wegens conflicten met de andere honden in het gezin.Vinny met zijn lieve oogjes is een echte knuffelbeer. Hij is erg zachtaardig en geniet van zijn aaitjes en aandacht. Mensen die hij niet kent bekijkt hij eventjes afwachtend maar het ijs is snel gebroken. Vinny zoekt een thuis met een tuin waar hij niet hele dagen alleen hoeft te zijn en waar hij gezellig mee mag draaien in het gezin. Hij kan niet bij andere viervoeters wonen.

Vinny verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Knokke-Heist

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.