Hallo, Vanity

Naam:
Vanity
Geslacht:
Teef
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220062

Beste kandidaat adoptant, als u interesse heeft lees dan aub eerst de info door en stuur dan gemotiveerde mail met woon-werk-gezinsbeschrijving en bijkomende vragen naar dierenasiel.knokke-heist.be@veolia.com Adopties kunnen enkel in België.Duitse herder

Geboren 15-03-2022

Kan bij kinderen: niet bij hele jonge kindjes

Kan bij honden: ja

Kan bij katten: nee

Kan alleen zijn: ?

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan in de auto: ja

Afstand wegens ernstig angstgedrag. Vanity heeft sterke angsten, deze zijn niet aangeleerd door slechte behandelin maar genetisch. Er zal veel met Vanity geoefend moeten worden op een erg positieve manier zonder de minste dwang. Er moet ook rekening gehouden worden dat ze altijd schrik kan blijven houden en het nodig kan zijn om op haar tempo met haar om te gaan voor de rest van haar leven. Zo zullen bepaalde activiteiten misschien niet mogelijk zijn omdat die haar teveel stress zouden geven. Vanity stelt zich erg verdedigend op naar vreemden, er zal bij een positieve kandidatuur rekening moeten gehouden worden dat er eerst een paar keer langsgekomen wordt zodat ze bij adoptie niet onbekend is met haar baasje. Ervaring met positieve training vereist. 

Vanity verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Knokke-Heist

KNOKKE-HEIST
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Knokke-Heist

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.