Hallo, Tommy

Naam:
Tommy
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220544

Deze knappe, actieve man had zijn thuis gevonden bij een man op leeftijd. Qua energieniveau verschilden ze heel erg, waardoor er gekozen is om afstand te doen van Tommy.

We hebben Tommy leren kennen als vriendelijke, maar nerveuze vent. Hij vindt alle mensen even leuk, maar heeft- zeker in het asiel- moeite om zijn rust te vinden. Hierdoor kan het zijn dat Tommy meerdere dingen tegelijk wil doen: geaaid worden, snuffelen en onderzoeken.

Belangrijk voor Tommy is dat er rust en voorspelbaarheid gaat zijn in zijn nieuwe thuis. Er zal ook ingezet moeten worden op stressreductie, zodat Tommy’s stressniveau sneller verlaagd wordt.

Lange wandelingen zijn zeker mogelijk voor Tommy, want die korte pootjes kunnen heel snel bewegen!Tommy’s grote passie is snuffelen. Puzzels, snuffelmatten, of snoepjes speuren in huis of tuin vindt hij fantastisch!

Een huis met een tuin is noodzakelijk voor Tommy. Grotere kinderen zou een mogelijkheid zijn voor Tommy, in liefst een klein gezin.

Tommy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.