Hallo, Marie

Naam:
Marie
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Basset
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20220573

Marie is afkomstig uit de broodfok en heeft bijna een jaar bij haar eerste eigenaar doorgebracht. Ze bleek te actief voor de andere Basset en ze had veel nood aan aandacht.

Overdag mocht Marie binnen rondlopen. Terwijl de andere Basset ’s nachts in huis mocht slapen, sliep Marie buiten.Het is duidelijk dat Marie uit de broodfok komt: ze is onzeker, heeft weinig gezien in haar leven en plast nog regelmatig onder zich uit door de angst. Marie’s grote pluspunten zijn haar nieuwsgierigheid, waardoor ze graag nieuwe dingen wil verkennen, en haar binding met mensen. Zaken die eng zijn, kan Marie overwinnen door steun van de mens en haar nieuwsgierigheid. Dit betekent niet dat Marie een hond gaat zijn die in nieuwe situaties onmiddellijk blij gaat zijn. Ze zal tijd nodig hebben om te wennen, maar hierin zit nog een hele grote leercurve.

Marie vindt het heel leuk om samen te spelen en om samen op de zetel te liggen. Ze kan zich, wanneer ze je goed kent, helemaal op je schoot leggen en geniet dan enorm van geaaid te worden.

Haar nieuwe eigenaren zijn het best geduldig en beseffen dat Marie tijd nodig heeft. Wandelen moet worden opgebouwd, dus een huis met een tuin is noodzakelijk.

We merken dat Marie veel nood heeft aan affectie. Een stabiele reu zou eventueel mogelijk zijn. Grotere, rustige kinderen zijn voor Marie een mogelijkheid.

Marie verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.