Hallo, Max

Naam:
Max
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
3 jaar
Ras:
Centraal-aziatische Owcharka
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20190569

Deze 4 supersized knuffelberen werden in beslag genomen bij hun baasje. Jammer genoeg mogen ze niet meer naar huis terug en zoeken we een nieuwe thuis voor hen.Als we de rasbeschrijving erbij nemen, dan zijn dit inderdaad erg rustige maar waakse dieren. Vriendelijk naar hun baas en gezin, maar alert en onbevreesd indien nodig.

Sonja is de rustigheid zelve, ze kan genieten van rond te snuffelen en wat te luieren in de zon.

Chanel daarentegen is de uitzondering die de regel bevestigd, ze lijkt wel springveren in haar poten te hebben. Rennen en gek doen zijn haar ding, heel plezant om te zien! Tussendoor vindt ze ook nog de tijd om te knuffelen.

Kimbo is dan weer een uiterst rustig, bijna sloom type met het motto: als ik er vandaag niet kom, dan zal het voor morgen zijn.. Super eigenzinnig en hij laat zich niet opjagen. Heerlijke kerel.

Max is de meest waakse van de 4, al doen ze deze taak allemaal hoor. Maar Max is de meest overtuigende op dit vlak.We zoeken voor deze kanjers een nieuwe thuis met uiteraard enorm veel ruimte, bij iemand die ervaring heeft met het waakse karakter en waar deze dieren de kans krijgen om hun ‘taak’ uit te voeren. Ze kunnen apart geplaatst worden van elkaar, een thuis waar ze de enige hond zijn is zeker een pluspunt.Kimbo is gechipt, ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd.

Max verblijft momenteel in:

locatie

Noodasiel Lommel Vzw

LOMMEL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Noodasiel Lommel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.