Hallo, Ozzy

Naam:
Ozzy
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
201800002

Ozzy is een gecastreerde Mechelse herder reu van 2 jaar en 3 maand.

Hij is een typische Mechelse herder die altijd klaar staat om te werken.

Ozzy is een uitdaging voor een ervaren baasje met veel ruimte en tijd. Iemand die er veel aandacht kan aan besteden en kennis heeft van hondengedrag.

Hij heeft bij zijn eerste baasje, dus in de ‘puppyjaren’, een slechte socialisatie gekregen en is op wandelingen steevast foutief gecorrigeerd en heeft agressie moeten ondergaan. Zowel van zijn baas als van de moederteef.Dit wil dus zeggen dat wandelingen vooral aan de leiband voor Ozzy zeer stresserend zijn.

Indien Ozzy zijn energie kwijt kan wordt hij goed ‘trainbaar’.

Thuis in een vertrouwde omgeving is Ozzy een rustige hond en kan hij overweg met andere honden als je hem de tijd en ruimte geeft.

Kinderen jonger dan 16 is hij niet gewoon en katten is heel moeilijk voor hem.

Buiten op de wandeling verandert Ozzy en is hij het tegenovergestelde van sociaal.

Zeker als hij al een tijdje met opgekropte energie zit. Dan zit komt zijn jachtdrift snel naar boven.Ozzy kan thuis goed alleen zijn, hij doet niets kapot, is zeer zindelijk, blaft nauwelijks, toch is het aangewezen om veel met hem bezig te zijn.Kort samengevat, Ozzy is een zeer sterke typische Mechelse herder, die een ervaren baasje zoekt met kennis van zaken en die hem wil trainen op een kordate maar toch liefdevolle manier.

Ozzy verblijft momenteel in:

locatie

Dierenactie vzw

AARSCHOT
Tel.: 0475 34 71 12
Email: info@dierenactie.be
Site: www.dierenactie.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenactie vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.