Hallo, Nina

Naam:
Nina
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180378

Dit speciale dametje is geboren uit een romance tussen een Duitse herder en een Amerikaanse stafford. Een heel mooi resultaat, al zeggen we het zelf :-).Nina werd afgestaan omdat ze niet overeen kwam met de andere hond des huizes. Ook in het asiel merken we dat ze erg gefixeerd reageert op de andere honden. We zijn er nog niet helemaal uit of ze uit de bol gaat omdat ze eigenlijk wil spelen, of omdat ze ruzie wil gaan maken.Tijdens de eerste dagen was Nina erg afwachtend en gromde ze zelfs uit angst. Maar dit was vrij snel vergeten, nu is ze vrolijk en hyperenthousiast.Nina is altijd een buitenhond geweest, ze kent het dus niet om in huis te leven. Daarom weten we niet of ze in huis zindelijk is of ze spullen kapot bijt of ze alleen kan blijven enz.. Ook de tuin moet goed omheind zijn, ze kan hoog springen, net of ze springbonen heeft gegeten.

Erg veel training of opvoeding heeft ze dus nog niet gehad, maar omwille van haar jonge leeftijd zijn we ervan overtuigd dat Nina een geweldige huisgenoot kan worden. Mits de juiste begeleiding uiteraard.Wie heeft er de tijd en de ervaring om haar wegwijs te maken?Nina is gechipt, ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Nina verblijft momenteel in:

locatie

Noodasiel Lommel Vzw

LOMMEL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Noodasiel Lommel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.