Hallo, Hopi

Naam:
Hopi
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
7 jaar
Ras:
Boerboel
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20130035

Hopi is in diepe rouw... Haar baasje, zij heeft Hopi 5 jaar geleden bij ons geadopteerd, is helaas overleden.. de familie kon Hopi niet opvangen, daardoor kwam ze terug bij ons terecht.Het zijn dus erg stresserende momenten geweest de laatste weken. Gevolg hiervan is dat Hopi best wat terughoudend reageert als ze je niet kent.. bij de dierenarts bibberde ze uit haar vel van schrik.. Maar stilletjes aan zien we terug de enthousiaste en zelfs speelse dame die we kenden van vroeger.Met mannen heeft ze moeite om contact te leggen. Vrouwen hebben sneller een klik met haar. Nuja, Hopi heeft dan ook de laatste 5 jaar met een alleenstaande vrouw gewoond dus misschien is het voor haar terug wat wennen. Ze had ook een hondenvriendje, een mechelse herder.

Hopi is zindelijk, wandelt perfect naast je zolang je niets tegenkomt onderweg. Fietsers en andere honden zijn altijd interessant om eens van dichterbij te gaan bekijken natuurlijk.

Verder verkeert ze in prima gezondheid, het litteken op haar flank is nog een gevolg van een vroegere operatie om een gezwel weg te halen. Ze is hier toen goed van hersteld en heeft er geen last meer van gehad.Wie heeft er nog plaats vrij in de zetel voor Hopi? In ruil hiervoor bewaakt ze uw domein en geeft ze u al haar liefde en trouw.

Hopi is gechipt, ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Hopi verblijft momenteel in:

locatie

Noodasiel Lommel Vzw

LOMMEL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Noodasiel Lommel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.