Hallo, Boyha

Naam:
Boyha
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
4 jaar
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180402

Aanvankelijk werd Boyha in beslaggenomen vanwege verwaarlozing. Vrij snel werd hij aan het asiel toegewezen.Jammer genoeg weten we erg weinig van het verleden van Boyha.

In het asiel is hij vriendelijk naar iedereen. Al reageert hij negatief op de andere honden, we denken dat hij dus het liefst als hond alleen in een gezin woont.

Verder is hij energiek, rent graag rond op de speelwei, maar heeft nog nood aan training en opvoeding. We denken niet dat hij al veel kent.

Daarom zoeken we voor hem een baasje dat ervaring heeft met het ras en het opvoeden.Boyha is gechipt, ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd. Hij zal nog gecastreerd worden voor adoptie.

 

Boyha verblijft momenteel in:

locatie

Noodasiel Lommel Vzw

LOMMEL
dierenasiel Bekijk alle dieren van Noodasiel Lommel Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.