Hallo, Quiva

Naam:
Quiva
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Duitse Herdershond
Kindvriendelijk:
Ja
Kan omgaan met andere honden:
Ja
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ja
Referentie:
201900136

Dit is Quiva.  Een lieve, zachte Duitse Herder van 8 jaar.  Deze meid zoekt een thuis waar ze overdag binnen en buiten kan.  s'Nachts wil ze lekker binnen kunnen slapen, maar niet in een bench.

Quiva zoekt een baasje die graag wandelt, maar ravotten in de tuin vindt ze even goed super. 

Na het wandelen en spelen houdt Quiva van rustig op haar kussen te liggen.  Dicht in de buurt van haar baasje.

Quiva blaft niet vaak, maar als er iets scheelt laat ze dit wel merken. 

Quiva kan heel goed samen met andere honden, zolang Quiva haar rust gunnen.  Het liefste wil ze een thuis waar er nog een andere hond is.

Quiva is zeer zachtaardig van karakter.  In haar opvanggezin helpt ze mee zorgen voor de kittens van het asiel.  Quiva kan dus heel goed overweg met katjes.  Quiva kan ook goed overweg met kinderen (groot en klein).  Van mannen is ze niet zo zeker.  Dat komt omdat ze in haar jonge leven een en ander heeft meegemaakt met mannen.  Maar als haar toekomstige baasje (man) daar begrip voor toont en Quiva wat tijd geeft, komt dat zeker goed!  Quiva vindt kippen en duiven leuke speeltjes. Als ze een pluimig beestje ziet passeren is ze heel vlug en lenig! Hou hier zeker rekening mee als je Quiva wil adopteren, als je kippen in de tuin hebt.  Maar dat is dan ook haar enige minpuntje.Quiva heeft een oude bijtwonde tussen haar schouders.  Als gevolg heeft ze hiervan een litteken.  

Quiva is gesterilieerd, gechipt en gevaccineerd.

Wil je Quiva adopteren?  Stuur een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be

Quiva verblijft momenteel in:

locatie

Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

POPERINGE
Tel.: 057/34 62 81
Email: info@dierenasielpoezewoef.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.