Hallo, Dora

Dora

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Nee
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Gesteriliseerd/gecastreerd?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere honden?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Ervaring met andere diersoorten (bijv. kippen, konijnen,…)?
Onbekend
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Ervaring met honden/ras vereist?
Ja
Formaat
Middel
Deel Dora op social media:
Naam:
Dora
Geslacht:
Vrouwelijk
Leeftijd:
3 jaar en 10 maand
Ras:
Kruising
Referentie:
202200128

Dora, je hebt het niet getroffen.  Je vond enkele weken terug je gouden mandje, maar je baasje is afgelopen weekend plots overleden.  Jullie waren voor elkaar gemaakt, maar nu moet je opnieuw op zoek naar een thuis.Dit is Dora, een kwieke meid van bijna 4 jaar jong.

Dora is dol op wandelen en is graag bij jou in de buurt.  Ze is vrolijk en guitig en geniet van alles wat ze tegen komt.

Dora is ook dol op snoepjes, daarvoor haalt ze de acrobaat in haar naar boven. Dora heeft wel al een verhaal te vertellen waardoor niet om het even wie haar nieuwe baasje kan worden.

Dora is geen hondje voor beginners.  Ze zoekt een thuis waar haar baasje veel met haar kan bezig zijn. Ze is het niet gewoon om heel lang alleen te zijn. 

Dora reageert soms wel angstig op nieuwe mensen.  Haar eigen mensen vertrouwt Dora helemaal, maar nieuwe mensen wil ze eerst leren kennen vooraleer ze haar mogen vertroetelen.  We weten ook dat de dierenarts nooit Dora's beste vriend zal worden.

Ook spelen met een bal is een uitdaging.  Ze hapt dan niet naar de bal, maar naar je voeten.  Dora groeide op in een grote groep honden.  Op zich gaf dit weinig problemen, Dora zat in het asiel ook met 2 andere hondjes in één kennel.  Maar gaandeweg leerden we dat Dora jaloers kan zijn en ook wel durft happen naar andere honden als ze jaloers is.  Het is háár baasje en van niemand anders.

Daarom zoeken we een thuis waar Dora volop mag genieten van alle aandacht, zonder andere hondjes, katten of kindjes in de buurt.  Alle liefde en aandacht voor haar alleen, dat zou ze super vinden!

Je zal aan Dora een gezellige wandelvriendin hebben.  En ook in huis is Dora aangenaam gezelschap. 

Een tuin is een must, want Dora is graag buiten bezig. Wel is ze een krak in het klauteren op omheiningen. Een hoge omheining waar ze niet op kan klimmen is dus onmisbaar wanneer je haar alleen in de tuin laat. 

Dora kan in de wagen, maar ze wordt wel wagenziek bij langere ritten.

Dora is gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd.

Meer foto's van Dora vind je op https://www.facebook.com/media/set/?vanity=dierenasielpoezewoef&set=a.1075044863172811Wil je Dora adopteren?  Stuur een mailtje naar info@dierenasielpoezewoef.be. 

Dora verblijft momenteel in:

Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef
POPERINGE
Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef
Bekijk alle dieren van Projectvereniging Dierenasiel Zuidelijke Westhoek Poezewoef