Hallo, Buddha

Naam:
Buddha
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
8 jaar
Ras:
Kruising
Kindvriendelijk:
Nee
Kan omgaan met andere honden:
Nee
Kan omgaan met andere huisdieren:
Nee
Referentie:
180007

Buddha is een 8-jarige kruising Rottweiler/herderreu. Hij is rustig in algemene omgang, zeer lief en aanhankelijk bij vertrouwde personen. Ten opzichte van ongekende personen is het wat afstandelijker. Bij directe inbreuk op zijn persoonlijke zone kan hij negatief reageren. Buddha is ook redelijk waaks en territoriaal.Wat zoeken we voor Buddha?Een rustige evenwichtige huiselijke situatie, geen stadsomgeving, geen stressvolle plaatsen.

Mensen met voldoende tijd en plaats (tuin noodzakelijk).

Mensen die houden van wandelen in een natuurlijke omgeving.

Mensen met een positieve ingesteldheid en die het welzijn van deze al wat oudere kerel boven hun eigen verwachtingen kunnen stellen.Buddha is een fantastische jongen in de juiste situatie.

Buddha verblijft momenteel in:

locatie

Blauwe Kruis van de Kust

OOSTENDE
dierenasiel Bekijk alle dieren van Blauwe Kruis van de Kust

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.