Hallo, Pasha (x cane corso)

Naam:
Pasha (x cane corso)
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
1 jaar
Ras:
Canis Vulgaris
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180003

Pasha is een kruising Cane Corso van juni 2017. Voordat hij naar het asiel kwam, had hij al twee eigenaren gehad die allebei te weinig tijd voor hem hadden.

Eenmaal in het asiel werd geconstateerd dat Pasha geopereerd moest worden. Zijn knieschijf schoot van zijn plaats, waardoor een operatie noodzakelijk was. De operatie dateert van 16 juni 2018 en hij is al heel ver met zijn revalidatietraject. Zo ver, dat zijn tijd is gekomen om te gaan zoeken naar zijn laatste thuis, waar zijn nieuwe eigenaren de rest van de revalidatie op zich nemen en er wél genoeg tijd is voor Pasha.Pasha is een intelligente hond, die prima deuren kan openen. Gedurende zijn revalidatie, heeft hij de bench op een positieve manier aangeleerd. Hij kan hier dan ook zijn rust in vinden.

Deze man heeft in zijn leven heel weinig gezien. Hij is nog bang van vrachtauto’s, motoren en grasmaaiers. Naar alle waarschijnlijkheid zullen er meer zaken zijn die hij niet kent. Een adoptie zal dan ook plaatsvinden met opvolging van een gedragstherapeut.

Pasha moet nog veel leren. Etiquette naar mensen is daar een onderdeel van. Niet op tafel springen is een tweede, gestuurd worden is een derde. Gelukkig maakt zijn vrolijke blik veel goed, en zeker voor mensen met kennis van het ras en veel geduld, is Pasha een ideaal maatje.Voor Pasha zoeken we een plek zonder andere dieren en ook zonder kinderen.

Pasha (x cane corso) verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.