Hallo, Leydi

Naam:
Leydi
Geslacht:
Teef
Leeftijd:
9 jaar
Ras:
Anatolische Herdershond
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180034

Senior ‘Leydi’ is samen met Effe enkele jaren geleden geadopteerd uit het asiel. Deze Turkse herders bewaakten jarenlang een groot domein waar ze de mogelijkheid hadden zowel het buitenterrein als een grote loods te bewonen en te bewaken.

Hun eigenaar is onlangs gestorven. Het terrein krijgt een nieuwe bestemming en voor ‘Leydi’ en ‘Effe’ zit hun job er daar op.

Dit is de reden dat dit koppel voor de tweede maal in het asiel is beland.

Ondanks hun seniorenleeftijd zijn ze nog erg fit en verdienen ze nog een plek waar ze hun laatste jaren samen mogen verblijven. 

We zoeken voor hun mensen die het zelfstandige koppige karakter van de Turkse herder kunnen waarderen. Een plek waar ze de keuze hebben om zowel binnen als buiten te leven.  Waken gaan ze zeker goed doen!

Leydi verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.