Hallo, Thor

Naam:
Thor
Geslacht:
Reu
Leeftijd:
2 jaar
Ras:
Mechelaar
Kindvriendelijk:
Ongekend
Kan omgaan met andere honden:
Ongekend
Kan omgaan met andere huisdieren:
Ongekend
Referentie:
20180051

Thor werd gevonden. Hij was gechipt, maar bleek doorgegeven te zijn. Bij het contacteren van de ‘nieuwe eigenaren’, werd ons verteld dat ze geen hond hadden overgenomen. Ons spoor liep dood, maar belangrijker nog: het spoor voor Thor liep dood. Wij vermoeden dat hij overbodig was.

Thor is een kruising Mechelaar met, vermoedelijk, Bull Terrier. Hij is geboren op 6 juli 2016.Thor is een hele vriendelijke hond naar mensen. Hij vindt iedereen leuk, wilt met iedereen spelen en ook iedereen mag hem aaien. Hij is gék op speeltjes. Een bal, touw, piepertje, pluche… alles wat kan dienen als speeltje, vindt Thor fantastisch!

Deze energieke man zoekt een eigenaar die zelf op zoek is naar een actieve hond. Thor ziet het al voor zich: samen door de bossen wandelen, in de tuin spelen, etc. etc.

Hij kent zit en poot en gezien zijn leergierigheid zal hij binnen de kortste keren nog véél meer hebben geleerd. Helaas is  Thor geen fan van andere dieren. We zoeken mensen die een tuin hebben en op zoek zijn naar een actieve hond. Hij wordt niet geplaatst bij kinderen.

Thor verblijft momenteel in:

locatie

Dierenasiel Genk Vzw

GENK
Tel.: 089/357009
Email: info@dierenasielgenk.be
Site: www.dierenasielgenk.be
dierenasiel Bekijk alle dieren van Dierenasiel Genk Vzw

In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren. Niet enkel honden en katten, ook knaagdieren, konijnen en vogels zijn ruim vertegenwoordigd. Deze dieren zijn zwerfdieren, afgestaan door de eigenaar of in beslag genomen. Geadopteerde honden zijn gechipt, geregistreerd en in het bezit van een geldig paspoort. Geadopteerde katten zijn gechipt, geregistreerd en gecastreerd of gesteriliseerd.