Hallo, Djinn

Djinn

Eigenschappen

Formaat
Mini
Deel Djinn op social media:
Naam:
Djinn
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
4 jaar en 5 maand
Ras:
Amerikaanse Staffordshire Terrier
Referentie:
10004

Daily (6jaar) en Djinn (2 jaar) zijn een vrolijk koppel staffords, die graag in mekaars gezelschap vertoeven. Beiden zijn gehoorzaam, kunnen vlot mee met de auto en zijn zindelijk. In het verleden hebben ze reeds een nestje pups gehad, waarna Djinnn werd gecastreerd. Daily zou volgens haar vorige eigenaar niet goed om kunnen met andere honden dan haar partner Djinn, echter gedraagt ze zich op wandeling vrij neutraal naar andere honden en valt ze niet uit aan de leiband. Ook Djinn gedraagt zich neutraal naar andere honden op wandeling, maar is wel nieuwsgierig. Beide honden vinden het geweldig om zich uit te leven in de speelweide met een bal, dus een grote afgesloten tuin is een must voor dit koppel. Ook houden ze alletwee van een stevige wandeling, waardoor er een sportieve baas wordt gezocht voor hen. Aan de leiband trekken ze lichtjes in het begin van de wandeling, maar eens vertrokken lopen ze mooi aan de leiband. Djinn en Daily zijn het niet gewoon om samen te leven met kinderen, maar zijn heel lief dus oudere kinderen zijn geen probleem. Andere honden zijn geen optie voor dit duo, en katten en konijnen zijn hen onbekend. 

Daily is een pittige stafford-dame met de nodige portie energie. Ze geniet enorm van aandacht, maar trekt zich terug wanneer ze genoeg gespeeld heeft en moe is. Djinn daarentegen is een eerder rustig type en een echte gespierde knuffelbeer, en komt dan ook graag knuffelen met zijn begeleider na het wandelen en spelen. De vorige eigenaar deelde mee dat Djinn baknijd heeft tegenover andere honden. Wanneer Djinn zich verveelt durft hij kapot bijten, maar met het nodige kauwspeelgoed is dit makkelijk op te lossen. Djinn is enorm gehecht aan zijn vrouwtje en trekt zich op aan haar. Deze honden worden dan ook enkel samen geplaatst. We plaatsen hen bij voorkeur bij mensen die het ras kennen, maar belangrijker is dat de toekomstige baasjes deze speelvogels veel aandacht kunnen geven. 

Interesse? Check dan zeker de adoptieprocedure op https://blauwekruis-brugge.be/asiel/adoptieprocedure/, vul de vragenlijst in en kom vrijblijvend kennismaken!

Djinn verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge