Hallo, Tosun

Tosun

Eigenschappen

Kan met kinderen om < 6 jaar?
Ja
Kan met kinderen om < 14 jaar?
Ja
Heeft toegang nodig tot een tuin?
Ja
Zindelijk?
Ja
Kan vervoerd worden in de auto?
Ja
Kan met andere katten?
Nee
Kan alleen thuis blijven?
Ja
Basis commando's gekend?
Ja
Formaat
Extra groot
Deel Tosun op social media:
Naam:
Tosun
Geslacht:
Mannelijk
Leeftijd:
8 jaar en 9 maand
Ras:
Anatolische Herdershond
Referentie:
10344

Op 4 juni zette deze vriendelijke reus (+ 55 kg) zijn eerste pootjes in het asiel. Hij werd afgestaan wegens klachten van de buren voor lawaaihinder. 

Bij zijn vorige baasjes leefde hij vaak buiten en zat hij veel alleen… Zijn vacht was niet goed verzorgd en zijn poten vertoonden ligwonden.

Tosun oogt rustig in zijn hok maar het verblijf in een overvol asiel begint ook op hem te wegen. Om de stress te kanaliseren, bijt Tosun in een onbewaakt moment zijn staart kapot, en bijt hij in zijn poten, waardoor hij genoodzaakt is een kap te dragen in zijn hok.

Je kan geen betere compagnon dan Tosun meehebben op wandeling. Hij wandelt rustig aan de leiband en heeft oog voor zijn wandelaar. Tijdens een rustmoment komt hij spontaan tegen je aanleunen.

Het is dus pure zonde dat Tosun zijn oude dag verder zou moeten slijten in het asiel.

Veeleisend is Tosun niet: een rustige thuis waar hij eindelijk de aandacht zou krijgen die hij verdient, is meer dan voldoende voor hem. Tosun kan niet overweg met katten en hij heeft geen nood aan andere honden. Een mensenbaasje aan wie Tosun hondstrouw kan zijn, zou zijn diepste wens vervullen.

Interesse? zie https://www.blauwekruis-brugge.be/asiel/ adoptieprocedure, vul het aanvraagformulier in en kom vrijblijvend kennis maken

Tosun verblijft momenteel in:

Bekijk alle dieren van Het Blauwe Kruis Brugge